Active kolagén čokoláda (30 dávok)
Active kolagén čokoláda (30 dávok)
Čokoládový hovädzí kolagén pre vaše kĺby viac

Čo je kolagén a prečo je pre nás taký dôležitý?
Kolagén je bielkovina, ktorá slúži ako dôležitý stavebný prvok pre kosti, kĺby, šľachy a spojivového tkaniva.
Navyše je najviac nepostrádateľnou zložkou našej kože. Ľudské telo si kolagén dokáže vyrobiť samo, problém ale nastáva vo veku okolo 20 rokov, keď jeho produkcia klesá. Preto treba dbať na jeho dostatočný príjem. S kolagénom čokoláda ľahko doplníte svoju dennú dávku kolagénu.
Proč si vybrat právě tento práškový kolagen s lahodnou chutí čokolády?
Pretože Chia Shake kolagén čokoláda zlepšuje funkciu a kvalitu pohybového aparátu a obsahuje:
Hydrolyzovaný hovädzí kolagén je nepostrádateľný pre správne fungovanie našich kĺbov, kostí a šliach. Navyše pomáha udržať mladistvý vzhľad pokožky a spomaľuje prehlbovanie vrások. Zlepšuje elasticitu kože a tým pomáha proti celulitíde.
Hydrolyzovaný kolagén je spracovaný špeciálnym procesom — hydrolýzou, ktorá zaistí, že je pre naše telo lepšie vstrebateľný a lepšie využiteľný.
Himalájska soľ pomáha regulovať tlak v cievach, zlepšuje stav pokožky a dodáva telu potrebné minerály. Navyše zbavuje naše telo toxínov, ktorých je v súčasnej dobe stále viac.
Bio kakaový prášok — produkt ekologického poľnohospodárstva, ktorý dodáva kolagénu lahodnú chuť.
Kolagén je nevyhnutným doplnkom stravy pre zdravie a krásu Vášho tela
Stačí len zmiešať odmerku kolagénu s vodou alebo Vašim obľúbeným rastlinným mliekom a nápoj plný zdravia je na svete.
Rozmaznávajte svoje telo a dodajte mu to, čo potrebuje, aby bolo ešte krajšie s naším kolagénom čokoláda.
Nutričné hodnoty | 100 g |
---|---|
Energia | 1352 kJ |
Kalórie | 323 kcal |
Bielkoviny | 69 g |
Sacharidy | 3 g |
Cukry | 0,4 g |
Tuky | 2 g |
Nasýtené | 1 g |
Vláknina | 10 g |
Soľ | 1,2 g |
Zloženie: hovädzí kolagén; bio kakaový prášok 15% (produkt ekologického poľnohospodárstva), sladidlá: erytritol, steviol-glykozidy, zahusťovadlo: guarová guma, prírodná aróma, himalájska soľ.